Cum funcționează trimiterea de mesaje text anonime?

Un mesaj text anonim este un tip special de mesaj pentru care poți alege expeditorul, destinatarul, mesajul și data primirii. Este ușor să trimiți un mesaj text anonim prin intermediul acestui site. Poți introduce un nume ca expeditor — de exemplu, cuvântul anonim — sau să folosești numărul de telefon al altcuiva pentru a trimite un mesaj text. Tu decizi expeditorul.

Fă o farsă amuzantă prin falsificarea unui mesaj text!

De exemplu: trimite un mesaj text unui prieten, cu iubirea sa secretă ca expeditor. Adevăratul expeditor nu poate fi identificat. Va părea că mesajul a fost trimis de către expeditorul ales de tine. E ca și cum ai trimite o scrisoare cu numele altui expeditor scris pe plic. E grozav dacă vrei să faci o farsă bună!

Cum să trimiți un mesaj text anonim

Nu este nevoie să te înregistrezi pentru a trimite un mesaj text. Expeditorul mesajului fals poate fi un nume sau un număr de telefon. Poți trimite mesajul imediat sau într-un moment ulterior ales de tine. Trebuie să introduci și codul de acces internațional pentru fiecare număr de mobil: de exemplu, +36 pentru Ungaria. Putem trimite mesaje în peste 90 de țări, inclusiv Franța și Germania. De îndată ce ți-ai scris mesajul text, noi îl vom trimite, în siguranță și complet anonim.

Expeditorul unui mesaj

Ai două opțiuni în ceea ce privește expeditorul unui mesaj text: un nume (un scurt text) sau un număr de telefon. De exemplu, 712 345 678 (număr de mobil) sau Anonim (nume). Dacă alegi să introduci un nume ca expeditor, poți folosi numai litere. Pentru destinatar, va apărea ca și cum mesajul text a venit de la expeditorul pe care l-ai ales tu.

Costurile trimiterii

Trimiterea mesajelor SMS costă 4,99 lei per mesaj. Mesajele SMS mai lungi de 160 de caractere costă 1 lei în plus per mesaj. Puteți plăti cu PayPal, Apple Pay, Google Pay sau cu un card de credit. Este o plată unică și nu are un abonament atașat. Destinatarul mesajului nu va fi taxat.

Atât este de ușor! Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi.

Trimite un mesaj text
Contactează-ne