Cum să trimiteți mesaj unei persoane care v-a blocat pe Facebook

Cineva v-a blocat pe Facebook Messenger? Atunci nu veți putea să discutați pe chat cu acestă persoană sau să o apelați. Totuși, există o modalitate de a ocoli această blocare.

Cum să trimiteți mesaj unei persoane care v-a blocat pe Facebook

Treceți peste o blocare pe Facebook Messenger

Dacă vreți să vorbiți urgent cu cineva care v-a blocat pe Facebook Messenger, din fericire există o altă cale. Folosind un truc simplu, un mesaj trimis prin SMS va ajunge, totuși la destinatar. Scrieți mesajul pe acest site și trimiteți-l ca mesaj text, cu propriul timp de livrare și cu un alt expeditor.

Deoarece nu trimiteți mesajul text de pe propriul număr, mesajul va fi livrat ca de obicei. Ați putea, de exemplu, să scrieți „Anonim” sau „Secret” ca nume al expeditorului. Nu contează dacă ați fost blocat pe Facebook Messenger sau pe oriunde altundeva. Un mesaj text cu expeditor anonim va fi livrat întotdeauna.

Trimitere sms anonim

Veți primi o notificare atunci când mesajul este livrat, la fel ca pe Messenger. Veți primi o notificare cu ora exactă a livrării. Prin intermediul acestui site, puteți trimite mesaje text nelimitate și acestea vor fi expediate la momentul ales de dvs. Nu există restricții! Totuși, vă rugăm să păstrați întotdeauna o atitudine amabilă față de destinatar.

Identitatea dvs. rămâne secretă

Nimeni nu poate identifica sursa mesajului dvs. text decât dacă dvs. decideți să vă dezvăluiți identitatea chiar în mesaj. Noi tratăm datele dvs. cu deplină confidențialitate. Nu vom divulga informațiile dvs. nimănui. După un scurt timp, sistemul nostru șterge automat toate mesajele și datele colectate în legătură cu ele. Prin urmare, confidențialitatea dvs. este garantată.

Livrare garantată

Fiecare mesaj text pe care îl trimiteți are un tarif unic de 4,99 lei. Cu doar câteva clicuri, puteți plăti cu ajutorul cardului de credit, prin PayPal sau prin Bitcoin. Prin urmare, serviciul nu este gratuit, dar în schimb livrarea mesajului dvs. este garantată. După fiecare mesaj trimis, veți primi o confirmare de livrare cu ora exactă a livrării.

Acum știți cum funcționează. Faceți o încercare sau aruncați o privire pe celălalt articol al nostru pentru a afla cum anume funcționează trimiterea de mesaje text anonime.

Trimite un mesaj text
Citește mai multe despre trimiterea de mesaje text