Termenii de prestare a serviciului

Acești termeni de prestare a serviciului stipulează regulile pentru utilizatori în timpul folosirii acest serviciu. Aceste reguli se aplică tuturor celor care vor să utilizeze diversele servicii de mesagerie text de pe site-ul Smsanonim.ro. Utilizând acest site, accepți în mod necondiționat acești termeni.

Smsanonim.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii de prestare a serviciului. Smsanonim.ro nu este răspunzător în fața utilizatorilor săi pentru aceste modificări.

Pe această pagină este disponibil un sumar al termenilor și condițiilor noastre. Versiunea completă a termenilor și condițiilor noastre poate fi consultată în limba olandeză în acest fișier PDF. Folosind acest site, confirmi că ai citit și acceptat versiunea completă a termenilor și condițiilor noastre.

  1. Smsanonim.ro nu poate fi tras la răspundere în niciun fel pentru daune cauzate de serviciile pe care le oferim.
  2. Smsanonim.ro nu este responsabil de mesajele text trimise prin intermediul site-ului. Fiecare utilizator este responsabil în mod personal de mesajele text pe care le trimite.
  3. Utilizatorii se vor abține de la a trimite mesaje text cu conținut rasist, discriminatoriu și orice tip de texte provocatoare. Dacă acest lucru se întâmplă, Smsanonim.ro va fi obligat să le interzică acestor utilizatori accesul la serviciile noastre.
  4. Smsanonim.ro are dreptul să vizualizeze mesajele. Acest lucru are ca scop verificarea mesajelor text incorecte și defăimătoare.
  5. Adresele IP ale tuturor utilizatorilor vor fi salvate. Smsanonim.ro își rezervă dreptul de a exclude de pe site utilizatorii care abuzează de sistem. De asemenea, datele utilizatorilor vor fi transferate către poliție / justiție dacă este necesar.
  6. Smsanonim.ro nu oferă nicio garanție că mesajul text va ajunge la destinație. Desigur, vom face tot posibilul, dar uneori mesajele text nu ajung din cauze care nu sunt sub controlul nostru. Dacă un mesaj text nu a ajuns la destinație, te rugăm să ne contactezi. Vom oferi o soluție adecvată.

Smsanonim.ro nu este un serviciu pe bază de abonament. Trimiterea mesajelor SMS costă 4 lei per mesaj. Destinatarul mesajului text nu va fi taxat.

Dacă ai sub 16 ani, trebuie să ceri permisiunea părinților tăi pentru a utiliza acest serviciu. Tarifele listate pe acest site includ TVA, costurile pentru internetul mobil nu sunt incluse. Nu există dreptul de a retrage costurile trimiterii unui mesaj text digital.