Cum trimit un SMS anonim?

De săptămâni întregi te întrebi cum să le faci o farsă colegilor tăi sau cum să îți declari dragostea pentru persoana pe care o iubești în secret — în siguranță și în mod anonim, desigur. Așadar, cum funcționează serviciul de mesaje text anonime? Nu-ți face griji; suntem aici ca să te ajutăm să treci prin fiecare pas al procesului.

Alege un nume fictiv și un număr de telefon

Un SMS anonim nu ar fi anonim dacă destinatarul ar putea să vadă cine i-a trimis mesajul. Primul pas e logic: gândește-te la un nume fictiv și un număr de telefon.

N-ai inspirație? Am întocmit o listă utilă cu nume și numere de telefon dintre care poți alege. Le poți introduce pe pagina de expediere.

Destinatarul va vedea numele și numărul de telefon pe care le-ai ales și va părea că mesajul a fost trimis de acea persoană sau acel număr.

Trimitere sms anonim

Creează-ți mesajul

Un maximum de 1.224 de caractere înseamnă că ai suficient spațiu pentru a spune orice dorești să spui. Preferi emoji-urile? Nicio problemă, îi acceptăm și pe micuții aceia!

Dacă ești în căutare de inspirație, poți oricând să arunci o privire pe blogul nostru. Vei găsi cele mai bune mesaje de 1 aprilie, bilețele de dragoste de Ziua Îndrăgostiților, mesaje de dragoste și scrisori către Moș Crăciun.

Alege momentul livrării

Poți trimite SMS-ul tău anonim oricând dorești. Și trimiterea unui mesaj direct este o opțiune, desigur. La doar câteva secunde după ce apeși pe „trimite”, mesajul tău va ajunge la numărul de telefon pe care l-ai introdus.

Vrei ca mesajul tău să ajungă la o dată ulterioară? Nicio problemă. Poți introduce o zi și o oră anumită când vrei să fie trimis mesajul. Vom stoca mesajul tău în siguranță până atunci și vei primi confirmarea după livrarea mesajului. În felul acesta, ești sigur că mesajul tău a fost trimis.

Trimiterea de SMS-uri la nivel internațional

Serviciul nostru de mesaje text anonime nu este limitat la România. Vrei să trimiți un SMS în Franța, Guatemala sau India? Nicio problemă. Trimite cu ușurință SMS-uri anonime în orice țară din lume — fără niciun cost suplimentar.

Trimiterea de mesaje în țări străine este la fel de rapidă și sigură ca trimiterea lor la nivel local și nu există costuri suplimentare. Trebuie să introduci codul de țară înaintea numărului — de exemplu, +49 pentru Germania.

Opțiuni de plată

Plata se efectuează în câteva clicuri prin card de credit, PayPal sau Apple Pay. Pentru un mesaj de până la 160 de caractere, există un cost unic de 4,99 lei. Fiecare 150 de caractere suplimentare costă doar 1 lei. Nu se percepe niciun cost suplimentar de la destinatar.

Asta înseamnă că serviciul nostru nu este gratuit, dar este 100% sigur, securizat, rapid și, potrivit numeroșilor noștri clienți mulțumiți (care doresc să rămână anonimi), excepțional de bun. Prețuim confidențialitatea ta!

Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi.

Trimite un mesaj text