Despre SMS Anonim

Te ajutăm să creezi și să trimiți mesaje anonime. O facem repede, sigur și menținând confidențialitatea datelor tale. Mii de persoane exact ca tine folosesc zi de zi serviciile noastre și suntem cel mai utilizat furnizor de SMS-uri anonime din România.

Despre SMS Anonim

Rapid, simplu și de încredere

Te ajutăm să creezi și să trimiți mesaje anonime. O facem repede, sigur și menținând confidențialitatea datelor tale. Mii de persoane la fel ca tine folosesc zi de zi serviciile noastre, și suntem cel mai utilizat furnizor de SMS-uri anonime din România.

Un SMS anonim este un mesaj text pentru care destinatarul nu poate vedea sau afla de la cine provine. Ca expeditor, poți alege dintr-o listă întreagă de nume și numere de telefon fictive pe care să le folosești.

Anonimitate totală

Anonimitatea este prioritatea noastră numărul unu. Îți trimitem SMS-ul în mod complet anonim. Până și extrasul de cont include doar numele companiei noastre, „Mocha”. Aceasta oferă garanția că destinatarul nu va putea afla cine este expeditorul. Evident, nu vom partaja informațiile tale de plată și mesajele tale cu terțe părți sau cu oricine altcineva. Colaboratorii noștri nu vor afla niciodată cine ești sau ce mesaje ai trimis.

Nu partajăm datele tale cu terțe părți, dar vom face excepții cu unele rare ocazii, cum ar fi în cazul în care avem o obligație legală de a colabora cu o anchetă a poliției. Poți citi mai multe despre acest aspect în termenii serviciului.

Politică de confidențialitate robustă

Suntem onești și nu avem planuri ascunse, după cum se poate vedea din politica noastră de confidențialitate. Mesajele pe care le trimiți și informațiile de plată sunt șterse automat din sistem.

Sunt stocate temporar doar informațiile strict necesare pentru funcționarea serviciilor noastre. Absolut toate informațiile sunt șterse după o perioadă de 18 luni.

Mereu în siguranță

E de mare importanță pentru noi ca SMS-urile tale să fie în siguranță. Acesta este motivul pentru care folosim securizare maximă. Mesajul tău este trimis spre serverele noastre folosind o conexiune criptată prin TLS; apoi, mesajul este stocat în siguranță și trimis în mod anonim către destinatar. Serverele noastre respectă toate regulamentele care privesc tehnologia informației, securitatea și confidențialitatea. Sunt situate în Europa, oferind astfel gradul cel mai înalt posibil de protecție.

Scrierea de mesaje în mod responsabil

Ești singura persoană răspunzătoare de conținutul mesajelor pe care le creezi și le trimiți. Aceasta înseamnă că nu putem să o facem și nu vom accepta chiar tot ce dorești să trimiți.

Avem o politică de toleranță zero cu privire la hărțuire, precum și pentru mesajele nesolicitate, jignitoare sau amenințătoare. Ca urmare, te rugăm să folosești în mod responsabil serviciile noastre. În caz contrar, îți vom bloca accesul la serviciul nostru de trimitere de SMS-uri anonime.

Pe scurt

  • Simplu de folosit pe iPhone, Android, tabletă și laptop.
  • Primești confirmare la momentul livrării.
  • Suport pentru emoji și mesaje lungi.
  • Poți trimite SMS-uri de până la 1.224 de caractere.
  • Mesajele au un preț fix de 4,99 lei fiecare.
  • Plătești în siguranță folosind cartea de credit, PayPal sau Apple Pay.
  • Fără suprataxă pentru mesajele internaționale.
Trimite un mesaj text
Citește mai multe despre trimiterea de mesaje text